Now loading.
Please wait.

Ruutikankaan sponsoripaketit nyt saatavilla

single image

Sinun yrityksestäsi Ruutikankaan sponsori!

Ruutikangas-hanke tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia yritysmarkkinointiin. Samalla kun yrityksenne tukee Suomen ampumaurheilua, se saa myös paljon positiivista näkyvyyttä 600 000 suomalaisen ammunnan ja metsästyksen harrastajan keskuudessa. Valitse joko kätevä sponsoripaketti, tai tutustu laajemman markkinointiyhteistyön moninaisiin mahdollisuuksiin!

Ruutikankaan sponsorina yrityksenne saa:

kymmenien tuhansien ampumaharrastajien yleisön internet-sivujemme ja sosiaalisen median kautta
lisää näkyvyyttä
lisää tunnettavuutta
mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.
Projekti Palveleva Monipuolinen Vastuullinen

Ruutikangas on maailman suurimpia ampumaratahankkeita: 92 hehtaarin alueelle nousee moderni ampumaurheilukeskus, josta löytyvät ensiluokkaiset ampumaradat kaikille ampumalajeille. Ampumaurheilukeskus rakennetaan Oulun kupeeseen Limingan kuntaan, valtatie 8:n varrelle. 

Hanketta koordinoi Oulun seudun ampumaurheilukeskus ry, joka tulee myös hallinnoimaan ampumaurheilukeskusta sen valmistuttua. Yhdistyksen jäseninä ovat Oulun alueen ampumaseurat, metsästysseurat sekä reserviläiset. Jäsenistöä yhdistyksellä on reilut 3000 henkilöä.

92 hehtaarin alueella yli 300 ampumapaikkaa 35 radalla, 400–paikkainen ravintola, 800 autopaikan pysäköintialue ja helikopterikenttä.

kivääri 50 m, 100 m, 150 m, 300 m, 600 m; 185 ampumapaikkaa
pistooli 25 m, 2 rataa, 80 ampumapaikkaa
riistamaalirata, liikkuva maali, 4 rataa
practical, 25 suorituspaikkaa
hirviammunta, 4 rataa
skeet, trap + compak, skeet + trap + compak, yhteensä 19 rataa

Huippuluokan lyijynkeräysjärjestelmät ja meluntorjunta. Tehokkaat suojavallit, maavallit ja suojaverkot.

Sponsoripaketti

Ruutikankaan ratakokonaisuus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös laajempaan markkinointiyhteistyöhön. Yrityksenne voi esimerkiksi vuokrata ratakokonaisuuksien ulkotiloja sponsorikäyttöön, liittää sponsoritoimintaan omia asiakastapahtumiaan, toimia kilpailujen yhteistyökumppanina, tai jopa vuokrata koko alueen mainostilan omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut markkinointiyhteistyöstä kanssamme, ota yhteys sähköpostitse sales@ruutikangas.fi tai käytä Ota yhteyttä! –painikkeen takaa avautuvaa yhteydenottolomaketta.

Ota yhteyttä!

Ruutikankaan Ampumakeskuksen verkkokauppa

Ruutikankaan verkkokauppa on auki!!

Tervetuloa verkkokauppaamme osoitteessa ruutikangas.mycashflow.fi.
Yli 150 euron ostokset nyt ilman toimituskuluja, kimppatilaukset kannattavat. Jokaisella ostoksella tuet Ruutikankaan kansainvälisen ampumaurheilukeskuksen rakentamista!

Tervetuloa tutustumaan!

Tästä verkkokauppaan!

Tutustu sponsoreihimme