Now loading.
Please wait.

Menu

Ruutikangas sponsorpaket är nu tillgängliga

single image

Bli sponsor!

Ruutikangasprojektet erbjuder många spännande möjligheter för att marknadsföra och göra reklam för din verksamhet. Öka den positiva uppmärksamheten bland 600 000 finska skyttar och jägare medan du stöder konstruktionen av Europas största skyttecenter! Välj ett sponsorpaket eller se nedan vilka möjligheter de skräddarsydda företagspaketen kan erbjuda dig!

Varför bör jag bli en sponsor?

För att nå tiotusentals personer genom vår webbplats och våra sociala mediekanaler.
För att få extra publicitet.
För att öka ditt företags synlighet.
För att få kontakt med nya kunder och partners.
Projektet Tillmötesgående Mångsidig Ansvarsfull

Ruutikangas är ett av de största skjutbaneprojekten i världen. Ett enastående skyttecenter på 92 hektar som har de modernaste skjutbanorna. Ruutikangas kommer att byggas i kommunerna Liminka och Lumijoki, vid staden Oulu i Finland. När centret blir klart 2019 kommer det att tillhandahålla anläggningar för alla skyttegrenar och det kommer att vara möjligt att organisera alla slags evenemang, från viktiga internationella tävlingar till världsmästerskap. Mellan tävlingar kommer centret att tillhandahålla träningsanläggningar av hög kvalitet för alla skytteentusiaster.

Projektet har samordnads av Oulun seudun ampumaurheilukeskus (OSAK) ry som kommer att sköta centret när det blir operativt. Föreningen OSAK samlar skytte-, jakt- och reservofficerarorganisationer i Oulu regionen och har mer än 3000 medlemmar.

Området täcker 92 hektar och har mer än 300 skjutstationer uppdelade på 35 skjutbanor, en restaurang med 400 sittplatser, en parkeringsplats för 800 fordon och en helikopterplatta.

hagelgevär, 9 skjutbanor (trap / skeet / compak sporting)
sporting, 20 stationer
viltmål, 8 skjutbanor
dynamiskt skytte, 25 banor
gevär, 5 skjutbanor, 50-600 meter, 185 banor
pistol, 2 skjutbanor, 80 banor

Skjutbanorna är utrustade med moderna elektroniska poängsystem och plattformar för uppsamling av blyrester såsom även kulfång, vallar och andra säkerhetssystem som uppfyller de allra striktaste standarderna. 

Skräddarsydda sponsorpaket

Ruutikangas skyttecenter erbjuder många olika sponsor-partnerskap. Förutom utomhusreklam och webbannonser kan ditt företag, till exempel, kombinera sponsring med egna kundtillställningar, sponsra skytteevenemang och tävlingar eller till och med hyra och specialanpassa alla reklamutrymmen i centret. Om du är intresserad av skräddarsydd marknadsföring, vänligen kontakta oss via e-post på sales@ruutikangas.fi, eller använd kontaktenkäten genom att klicka Kontakta Oss! nedan.

Kontakta oss!

Ruutikangas Skyttecenter Webbutik

Ruutikangas webbutik lanseras snart! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att använda enkäten till höger och bli bland de första som får nyheter om webbutikens lansering.

I webbutiken kommer det att finnas ett spännande sortiment av Ruutikangas produkter.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Du kommer att få alla senaste nyheter om Ruutikangasprojektet och poster från våra sponsorer.

Nyhetsbrev

Våra sponsorer