Ruutikangas Osake 10 kpl

Ruutikangas Osake 10 kpl

50,00 

Ruutikangas Osake 10 kpl. Yhtiö tarjoaa merkittäväksi enintään 500 000 Yhtiön B-osaketta. Varat kerätään Yhtiön oman pääoman vahvistamiseksi ja toiminnan kehittämiseen. Yhtiön tavoitteena on kerätä Tarjottavien osakkeiden osalta varoja enintään 2 500 000 euroa.

Kuvaus

Ruutikangas Oy on vuonna 2019 perustettu suomalainen ampuma- ja liikuntapalveluihin keskittyvä yhtiö. Sen tarkoituksena on rakennuttaa ja ylläpitää Ruutikankaan ampumaurheilukeskusta, joka on valmistuessaan Suomen suurin ampumaurheilukeskus. Yhtiön palvelut kattavat kokonaisvaltaisesti kaikki ampumaurheilun lajit, aina kansainvälisten ampumakilpailujen järjestämisestä laadukkaiden harjoitteluolosuhteiden tarjoamiseen kaikille ammunnan harrastajille.

Ruutikankaalle suunniteltu uusi ampumaurheilukeskus sijaitsee valtatien 8 länsipuolella, Limingasta noin 10 km Raahen suuntaan, Limingan ja Lumijoen kuntien omistamilla kiinteistöillä. Ruutikankaan ampumaratakeskus on maa-alaltaan noin 100 hehtaaria.

Yhtiön pääomistajiin kuuluva Oulun Seudun Ampumaurheilukeskus ry (OSAK) on vuokrannut kuntien omistamat maa-alueet 30 vuoden vuokrasopimuksella. OSAK:n tekemät sopimukset, velat ja muut velvoitteet siirretään Yhtiölle.

Yhtiö tarjoaa merkittäväksi enintään 500 000 Yhtiön B-osaketta.

Varat kerätään Yhtiön oman pääoman vahvistamiseksi ja toiminnan kehittämiseen.

Yhtiön tavoitteena on kerätä Tarjottavien osakkeiden osalta varoja enintään 2 500 000 euroa.

Usein kysytyt kysymykset osakeannista


Dokumentit

Osakeantiin osallistujille suositellaan tutustumista seuraaviin asiakirjoihin: